Забудьте про кип’ятіння капусти для голубців: дізнайтеся, як за 5 хвилин отримати м’які та ніжні листки!
Приготування голубців може бути дуже трудомістким заняттям. Багато людей не люблять морочитися з капустяним листям, адже це вимагає кип'ятіння води, занурення капусти і подальшого варіння. Проте польський блогер запропонував швидкий і зручний спосіб, який дозволить заощадити значну кількість зусиль і часу під час підготовки капусти для голубців. Крім того, таке листя підійде для приготування інших страв або навіть лінивих голубців. У цій статті ми розповімо, як швидко приготувати капусту для голубців, посилаючись на рекомендації польського блогера Даміана Кухні. Інформацію надає ТСН, а також повідомляють Контракти.UA.
Блогер радить перед тим, як готувати капусту в мікрохвильовій печі, спершу добре промити качан. Це забезпечить достатню вологість і запобігне висиханню під час приготування. Далі необхідно відрізати ніжку, як це демонструється у відео.
Щоб листя капусти приготувалося рівномірно, поставте потужність на 650 Вт і увімкніть мікрохвильовку на 5 хвилин. Потім витягніть качан і просто познімайте листя. Якщо качан великий, то можна готувати шість хвилин, або відправити відокремлене листя ще на 2 хвилини до мікрохвильовки.
Відгуки під відео вказують на те, що підписники блогера випробували цей метод приготування капусти і залишилися в захваті. Адже голубці користуються популярністю не лише в Україні – поляки також насолоджуються цією стравою.