Унікальний сніданок: створюємо італійську фритату - Радіо Максимум
Фритата - італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Зазвичай її готують на плиті, потім доводять до готовності в духовці. Неаполітанську фритату часто готують з використанням макаронів.
Рецепт та етапи приготування опублікувала на своїй сторінці шеф-кухар Ольга Рябенко.
Цікаво: Ідеально на вечерю: рецепт сьомги в імбирно-соєвому соусі
Це чудовий варіант сніданку для кожного члена родини. Простий у приготуванні та неперевершено смачний!
Цей омлет підкорює серця своїм яскравим виглядом і багатством смаків. І точно зробить ваш ранок особливим, - пише Рябенко.
1. Порізати бекон на маленькі кубики і підсмажити їх до золотистої скоринки.
2. Нарізати солодкий перець на смужки та обсмажити протягом 5 хвилин.
3. Включіть спаржеву квасолю, зелений лук і базилік, і обсмажуйте ще протягом 2 хвилин.
4. Розбити яйця. Вмішати сіль, перець і тертий пармезан.
5. Додати яйця до овочевої суміші.
6. Нарізати моцарелу слайсами та розкласти.
7. Збризнути пармезаном і відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Важливо: використовуйте сковорідку, яка підходить для користування в духовці!
До речі: Оригінальний і незвичайний варіант приготування — чебуреки на водяній основі з начинкою з сиру.