Пишні оладки: рецепти приготування | FoodOboz
Якщо ви хочете приготувати смачні, пишні та легкі оладки, робіть тісто на теплому кефірі, а борошно обов'язково потрібно просіяти.
Кулінарна майстриня розмістила в Instagram рецепт неймовірно смачних, пухких і дуже вдалих оладок, приготованих на кефірі.
1. Розітріть яйце з цукром і сіллю за допомогою вінчика. Злегка підігрійте кефір і поступово вмішуйте його до яйця з цукром і сіллю.
2. До борошна додаємо соду. Поступово вводимо борошно в тісто, ретельно перемішуючи до досягнення однорідної консистенції.
3. Смажте оладки на олії під кришкою до готовності.
Смакуйте разом із джемом або згущеним молоком!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: