Унікальний рецепт домашніх гранолових батончиків: просто, смачно та без глютену!
Як зробити гранолові батончики в домашніх умовах / Фото: Kalisa Marie Martin/simplyrecipes.com
Батончики гранола дуже легко приготувати вдома, і вони стануть ідеальною основою для вашого улюбленого поєднання сухофруктів, горіхів і насіння. Приготуйте цю легку, корисну і безглютенову закуску вже сьогодні!
Гранолові батончики є одними з найзручніших варіантів перекусу. Вони містять безліч корисних складників, які компактно зібрані в легку закуску, що її зручно взяти з собою в будь-яку подорож.
Безумовно, у торгових точках представлено безліч різних варіантів, але самостійне приготування батончиків має багато переваг. Ви маєте можливість регулювати кількість цукру, експериментувати з оригінальними смаковими поєднаннями та бути впевненими в якості всіх використовуваних інгредієнтів.
Інгредієнти
Приготування
Пропонуємо спробувати рецепт печива з гарбуза, до якого додається таємний інгредієнт, що подарує йому неповторний смак.