Рецепт від Ектора: освіжаючий лимонад з кавуна для спекотних днів - Радіо Максимум
Три Знаки Зодіаку, яким цього тижня насниться пророчий сон
Незважаючи на те, що літо вже минуло, спека все ще тримається. Тому для освіження радимо приготувати надзвичайно смачний лимонад.
Український шеф-кухар колумбійського походження вирішив поділитись рецептом прохолодного напою. Дивіться деталі приготування на його сторінці у Instagram.
До речі: Закриваємо літній сезон у банку - готуємо лечо разом з Ольгою Рябенко
Просто не можу втриматися, щоб не поділитися рецептом надзвичайно смачного лимонаду, який я готую регулярно, – розповідає Ектор.
1. Подрібнити м'якуш кавуна за допомогою блендера, потім процідити через сито.
2. Лимон подрібнити півкільцями, посипати цукром, ретельно перемішати виделкою та дати настоятися протягом 10 хвилин.
3. Покласти м'ятні листочки в глечик.
4. У посудину всипати лимон з цукровим сиропом, додати м'яту та сік кавуна.
5. Вкинути декілька кубиків льоду.