Унікальний рецепт з німецької кухні: берлінська печінка, смак неймовірний! (РЕЦЕПТ) - Hochu.ua
Смачна печінка з яблучним акцентом
Печінка - це смачний та економічний інгредієнт. Проте, щоб приготувати її правильно, потрібно знати кілька секретів. Раніше ми ділилися порадами, як досягти ніжної та апетитної текстури. Тепер пропонуємо вам чудовий рецепт, запозичений з німецької кухні.
Німці мають особливий підхід до приготування печінки, поєднуючи її з цибулею та яблуками, що надає страві неповторного смаку. Існує безліч варіантів рецепту печінки по-берлінськи, і на порталі "Одна хвилина" представлено один з них.
Страва подається гарячою, з будь-яким улюбленим гарніром. Також ми розповідали, як приготувати печінку у банці.