Салат "Венеція" - інгредієнти та рецепти для новорічного святкового столу | Кулінарні новини | FoodOboz


На новорічний святковий стіл можна приготувати різноманітні салати, використовуючи овочі, зелень, яйця, різні види сиру, авокадо, а також солоні і свіжі огірки, морепродукти, м’ясні філе чи шинку. Для заправки чудово підійдуть домашній майонез та ароматизовані олії.

Кулінарка опублікувала в Instagram захоплюючий рецепт смачного та поживного салату "Венеція", приготованого з курячого філе, свіжих овочів, чорносливу та огірків.

1. Чорнослив залийте окропом, залиште на 10 хвилин. Обсушити сухофрукти, ріжемо їх маленьким кубиком. Викладемо подрібнений чорнослив на дно салатника чи порційну тарілку з кулінарним кільцем.

2. Варене куряче філе поріжте кубиком, викладіть поверх чорносливу, приправимо чорним меленим перцем. Зверху зробіть сіточку з майонезу. Зверху терта картопля, майонез.

3. Далі свіжі печериці дрібно поріжемо, викладаємо на сковороду з розігрітою олією. Помішуючи, обсмажимо печериці до золотистого відтінку. Наприкінці приготування посоліть гриби, приправте чорним перцем меленим. Викладіть смажені печериці в салат наступним шаром, змастіть майонезом, зверху шар тертих яєць, сир, майонез та огірки.

Помістіть приготований салат у холодильник на одну годину.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

Related posts