Що станеться з лавашем після кількох місяців заморожування?
Справді шкода, коли лаваш, який не встигли використати, виявляється втраченим. Викидати таку цінну їжу — зовсім не найкраще рішення, а багато хто не знає, що з ним робити. Запобігти псуванню лавашу досить просто: достатньо покласти його в морозильник.
Факт, підтверджений досвідом: замороження не погіршує смакові якості лаваша. Важливо лише дотримуватися правильних методів заморожування. Кожен шматок лаваша слід ретельно підготувати.
Вам знадобиться харчова плівка, але також підійде і пергамент. Скрутіть лаваш у рулет і помістіть його до морозильної камери. Коли знадобиться, його легко можна розморозити, а плівка або папір уберегли від сторонніх запахів.
Заморожений лаваш може зберігатися від 2 до 6 місяців. Можна нарізати лаваш порційно потрібного вам розміру, що буде навіть зручніше для подальшого використання.
Лаваш можна розморожувати в мікрохвильовій печі. Після цього його легко розгорнути і насолоджуватися. Нехай у вашій домівці нічого не зникає даремно.