Маринована скумбрія - смачні рецепти приготування страв з цієї риби | Кулінарні новини | FoodOboz
Скумбрія - ідеальна риба для запікання, її можна смачно солити, маринувати, тушкувати з овочами. Для того, щоб риба була соковитою та смачною, потрібно приготувати смачний маринад.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачної маринованої скумбрії, з цибулею, спеціями та оцтом.
1. Готуємо маринад: змішайте сіль, цукор, перець, лавровий лист та коріандр. Доведіть до кипіння і дайте хвилину проваритися. Зніміть з вогню, додайте оцет і олію, охолодіть.
2. Підморожену рибу почистіть від нутрощів, відріжте голову під плавцем, відріжте всі плавці та хвіст. Наріжте рибу завтовшки півтора пальця.
3. Наріжте цибулю, додайте до риби та залийте маринадом. Поставте в холодильник щонайменше на ніч, краще на добу!
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: