Тісто з таємничим компонентом: кухарка поділилася рецептом ніжних тонких млинців.
Кулінар поділилася оригінальним рецептом тіста для тонких млинців, які можна готувати як із солоною, так і з солодкою начинкою.
Кулінарна блогерка Катерина Мовчан поділилася рецептом, як приготувати неперевершені млинці з особливим інгредієнтом – пивом. Не хвилюйтеся, під час приготування алкоголь повністю випаровується, тому ці смачні млинці цілком підходять навіть для дітей.
"Ці млинці вражають своїм смаком та незвичністю, залишаючи по собі чудовий солодовий аромат у приміщенні. Навіть не підозрюючи про додавання пива до тіста, важко визначити його присутність на смак," – зазначила шеф-кухар.
Для приготування смачних тоненьких млинців на пиві нам знадобляться такі інгредієнти:
Спершу змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль. Поступово додаємо яйця та жовтки та розтираємо до однорідності. Після цього вливаємо пиво та добре перемішуємо. В кінці додаємо розтоплене вершкове тісто та ще раз перемішуємо тісто до однорідності.
Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою та лишаємо відпочивати приблизно на пів години.
Приготуємо млинці на попередньо розігрітій сковороді, злегка змащеній вершковим маслом. Для кожного млинця використовуємо один черпак тіста, рівномірно розподіляючи його по поверхні. Смажимо млинці протягом двох-трьох хвилин з одного боку, а потім перевертаємо їх і готуємо ще хвилину з іншого боку.
Вся суть в соусі: кухар продемонстрував, як приготувати картоплю смачно.
Найулюбленіший осінній ласощі: простий рецепт яблучного пирога з ароматом кориці.