Томатний суп від Ектора: оригінальний рецепт апетитної страви з хрусткими начос.
Що потрібно для томатного крем-супу
Щоб приготувати суп з помідорів та авокадо, вам знадобляться наступні інгредієнти:
Спочатку слід добре промити філе, потім помістити його в велику каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Не забудьте додати сіль і перець за смаком. Очищену цибулю наріжте кубиками і всипте половину в каструлю з філе.
Поки відбувається приготування бульйону, не забудьте зняти піну з м'яса. Помідори слід промити і розрізати на кілька частин. Перець потрібно добре вимити, видалити насіння і нарізати на часточки.
Вистеліть деко пергаментним папером і розмістіть на ньому помідори, перець та залишки цибулі. Обприскайте овочі олією та посипте спеціями. Щоб підкреслити смакові нотки майбутнього блюда, Ектор додає прованські трави, паприку, сіль і перець.
Трохи перемішайте овочі та помістіть їх у розігріту духовку. Випікайте до тих пір, поки овочі не стануть м'якими і не покриються апетитною рум'яною скоринкою.
На даному етапі акуратно очистіть авокадо від шкірки, розріжте його на дві половинки та обережно вийміть кісточку. Після цього наріжте м'якоть на скибочки, приправте сіллю та перцем, а також додайте трохи соку лайма чи лимону для аромату.
Приготуйте курку, нарізавши її на волокна. Натерти сир на крупній тертці. Не забудьте промити петрушку та відокремити листочки.
Овочі, запечені для томатного супу, слід подрібнити до однорідної маси, використовуючи занурювальний блендер разом з бульйоном, або дати їм трохи охолонути, перш ніж обробити.
Для подачі розлийте по тарілках частину томатного супу, викладіть курку, присипте сиром і залийте рештою супу. Потім прикрасьте томатний крем-суп авокадо, зеленню та начос.