Часозберігаючий прийом: чому кухарі стукають капусту об стіл - Hochu.ua
Лайфхак для цвітної капусти
Ми розповідали, які спеції підходять для борщу. Тепер ділимось цікавим лайфхаком, який стане в пригоді, якщо ви любите готувати цвітну капусту, але не маєте часу її розбирати.
Перед тим як почати готувати цвітну капусту, багато хто задається запитанням: як швидко і без зайвих зусиль відокремити її на окремі суцвіття? "Хочу" пропонує простий і зручний лайфхак для цього процесу.
Існує легкий і дієвий метод, який дозволяє швидко поділити цвітну капусту на окремі суцвіття, що суттєво скоротить ваш час. Вам знадобляться лише сама цвітна капуста, надійний пакет і тверда поверхня.
Насамперед, потрібно прибрати зовнішні листки з капусти. Помістіть головку капусти в пакет і щільно його зав'яжіть.
Вдарте капусту об стіл так, щоб вона опустилась на поверхню качаном. Ви побачите, що капуста всередині пакету розділилася на окремі суцвіття. Якщо не всі суцвіття відділились, можна стукнути ще кілька разів.
Під час ударів суцвіття цвітної капусти легко відокремлюються одне від одного. Цей спосіб дозволяє швидко і ефективно підготувати капусту для подальшого приготування. Крім того, ми обговорювали, які інгредієнти можуть негативно вплинути на смак котлет.