Яблучний пиріг з суфле вражає своєю легкістю та повітряністю – він швидко зникне зі столу! – На пенсії.
На сковороді з товстими стінками розпустіть цукор до досягнення карамельного відтінку.
Додати терті яблука, масло і корицю і тушкувати до випарування рідини.
Змішати яйця, цукор, сіль, ванілін і рослинну олію, додати просіяне борошно з розпушувачем.
Підготувати еластичне тісто. Якщо воно вийшло занадто сухим, слід вмішати 1-2 столові ложки води.
Розділіть тісто на дві частини, одна з яких буде більшою. Розкачайте цю більшу частину та викладіть її на дно форми. Сформуйте бортики з тіста і викладіть зверху яблучну начинку.
Розкатайте другу половину тіста і накрийте нею начинку. Складіть краї тесту, защипніть їх та зробіть кілька проколів виделкою.
Збити білок з цукровою пудрою до стійких піків і змастити верх пирога.