Їжа в кінотеатрі: що слід уникати для підтримки здоров'я


Декілька екс-співробітників кінотеатрів згадали, що кухарі не користувалися рукавичками, коли працювали з продуктами. Наприклад, вчорашній попкорн повторно підігрівали наступного дня.

Робітники кіноіндустрії поділилися інформацією про те, які продукти вони уникатимуть під час перегляду фільмів, щоб не нашкодити своєму здоров'ю. Про це повідомляє видання Mirror.

Інколи закуски в кінотеатрах можуть зберігатися неналежним чином, як показала практика. Тому колишні співробітники таких закладів рекомендують уникати певних видів снеків.

Вони згадали, як у своїй юності трудилися в місцевому кінотеатрі, що допомогло їм усвідомити реальний стан справ.

"Коли я був підлітком, я працював у кінотеатрі, і тепер я б ніколи не братиму їжу, яка не була б попередньо упакованою або є відкритою. Такі речі, як начинка для начос (сир, халапеньо, сальса) залишилися поза увагою ледве накриті, і фруктові мушки можуть потрапити туди, а також старий попкорн, що залишився, пакують і розігрівають на наступний день", -- розповів один працівник кінотеатру.

Окрім цього, вони стверджують, що багато працівників кінотеатру в їхній філії працювали з їжею, не надягаючи спочатку рукавичок.

"Єдине, що я бажаю отримати, – це попкорн або шоколадні упаковки/контейнери з морозивом," – підкреслив джерело.

На підтвердження цієї думки, ще один колишній працівник, який працював у кінотеатрі в період з 2008 по 2009 рік, зізнається, що уникнув би замовляти сир для начо, оскільки спостерігав за тим, як його зберігають і готують.

"Під час моєї роботи в мережі кінотеатрів у 2008-2009 роках, сирний соус постачався у великих контейнерах. Ми були змушені переливати його у спеціальні ванни, розводити, а потім розігрівати в мікрохвильовці. Це надавало соусу більш рідку текстуру," – поділився він.

Нагадаємо, медіум розповіла про "переслідування" актора Пола Вокера.

Related posts