Як створити десерт "Баунті" у вигляді сметанника без випікання: легкий рецепт.


Цей десерт має унікальну кокосову начинку, що відрізняється надзвичайною ніжністю, а також хрустку основу. Його можна приготувати без випікання та без використання желатину.

Авторка кулінарного блогу та фудблогер Валерія Велігура розповіла, як можна приготувати доступний десерт і при цьому не випікати його.

Цей варіант стане чудовим вибором для тих, хто прагне поласувати чимось смачним, не витрачаючи багато часу на приготування.

Основу робимо так. Пісочне печиво потрібно подрібнити в блендері до дрібної крихти. Розтопіть вершкове масло і додайте його до крихти, ретельно перемішайте. Викладіть 2/3 цієї маси у роз'ємну форму, застелену пергаментом, добре утрамбуйте, формуючи дно та бортики, після чого приберіть у холодильник для охолодження.

У невеликій каструлі змішайте яйця, цукор, борошно та щіпку солі. Додайте сметану і, постійно помішуючи, варіть на середньому вогні до загусання крему. Зніміть з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури.

М'яке вершкове масло збийте міксером протягом кількох хвилин до легкості. Додайте до нього остиглий крем, згущене молоко та кокосову стружку. Збийте всі інгредієнти до однорідної маси.

Розмістіть начинку на підготовлену основу, посипте залишками крихти і поставте десерт у холодильник на ніч, щоб він добре просочився та загуснув.

Унікальний рецепт простого йогуртового пирога від переможниці "Майстер Шеф": неймовірно смачно і легко готувати!

Альтернатива котлетам: приготування картопляних дерунів з курячим м'ясом.

Related posts